Mihai Beu - DIRECTOR COMERCIAL Electrica Furnizare SA
Curriculum Vitae

DIRECTOR DIVIZIA MANAGEMENTUL PORTOFOLIULUI

A absolvit facultatea de Electrotehnică București în anul 1992 și de atunci își desfășoară activitatea în domeniul distribuției și furnizării energiei electrice. A parcurs toate etapele dezvoltării profesionale în cadrul entităților Electrica în domeniile mentenanță și exploatare stații de înaltă tensiune, rețele de medie și joasă tensiune, măsurarea energiei, reparații echipamente dar cel mai mult s-a dedicat furnizării energiei electrice la clienți acumulând experiență în acest ultim domeniu de 17 ani.

În acești ani a ocupat funcțiile de șef oficiu comercial, șef serviciu furnizare, director comercial și apoi director general al Filialei de Furnizare Muntenia Nord cu un portofoliu de peste 1,2 milioane de clienți. Acum preia direcția comercială a Electrica Furnizare pentru a asigura acest serviciu la peste 3.5 milioane de clienți.

Noul proiect ELECTRICA FURNIZARE SA reprezintă posibilitatea de a demonstra că se poate face performanță atunci cand în echipă sunt profesioniști hotărâți să depășească toate greutățile.

În puținul timp liber îi place bricolajul, grădinăritul, practică tenisul de câmp, baschetul și schiul.