1. Home
  2. Factura și plata facturii
  3. Cum se activează factura electronică?

Cum se activează factura electronică?


Pentru a accesa rapid informațiile cu privire la datele facturate și suma de plată, cel mai simplu este să activezi factura în format electronic. Oriunde te afli, vei ști la timp cât ai consumat și cât trebuie să plătești. Poți arhiva pe dispozitivele tale, printr-o simplă descărcare, facturile de energie.

Factura în format electronic se activează în contul MyElectrica, printr-un simplu click pe butonul poziționatul sub textul “Doresc sa primesc factura in format electronic”. Înainte de a activa factura electronică, îți recomandăm să citești Condițiile generale privind transmiterea facturilor în format electronic.

Este important să cunoști că în situația în care activezi factura electronică, renunți automat la primirea facturilor în format tipărit. După emitere, factura electronică va fi transmisă pe adresa de e-mail utilizată la crearea contului MyElectrica. Poți reveni oricând la opțiunea de a primi factura în format tipărit. Activarea și dezactivarea facturii electronice sunt servicii gratuite și sunt disponibile atât consumatorilor de energie electrică, cât și consumatorilor de gaze naturale.

Odată cu activarea facturii electronice, se va activa în mod automat transmiterea pe email a preavizelor emise ca urmare a întârzierii la plata facturilor. Dacă vrei să renunți la acest serviciu, deselectează butonul din dreptul preavizului. Simplu și rapid!

Detalii contact

Adresa: București, Șos. Ștefan cel Mare nr. 1A, sector 1, cod poștal 011736 Tel: 0372 442 192 Fax: 0372 778 528 Email: office@electricafurnizare.ro Web: electricafurnizare.ro  

Detalii fiscale

Număr de ordine în Registrul Comerțului, București: J40/8974/22.07.2011 Cod de Înregistrare Fiscală: RO28909028