Audit energetic

Audit energetic

Eficientizează-ți activitatea în scopul reducerii consumului de energie, printr-un audit energetic.

Auditul energetic este un prim pas pentru creșterea eficienței afacerii tale. Analizăm atent profilul de consum, identificăm soluțiile prin care poți economisi energie, și îți propunem planul de măsuri pentru scăderea consumului tău de energie.

Compensarea energiei reactive

Compensarea energiei reactive

Împreună putem reduce costurile cu energie reactivă!

Indiferent dacă consumul de energie reactivă este preponderent capacitiv sau preponderent inductiv, specialiștii noștri vă propun soluția optimă de compensare.

Soluții racordare la rețea

Soluții de racordare la rețea

Optimizează soluţia de racordare la rețeaua de energie electrică, reducând costurile.

Analizăm modul actual de alimentare cu energie electrică și identificăm modalități de optimizare. Fie că sunteți conectați la reţeaua de joasă tensiune fie la cea de medie tensiune, din analiza consumurilor și detalii referitor la amplasament, identificăm căile de scădere a costurilor cu energia electrică.

E-mobility

E-mobility

În România, numărul autovehiculelor electrice este în continuă creștere și de aceea compania noastră și-a propus să vină în întâmpinarea proprietarilor și utilizatorilor acestora, cu soluţii simple și eficiente privind infrastructura de incărcare (hardware și software).

Sisteme fotovoltaice

Sisteme fotovoltaice

Energie verde pentru afacerea ta.

Sistemele fotovoltaice pot fi instalate pe acoperișul clădirilor, în parcări sau pe terenul disponibil generând energie electrică pentru propriul consum sau pentru livrarea în rețeaua de distribuție.