Audit energetic

Eficientizează-ți activitatea în scopul reducerii consumului de energie, printr-un audit energetic.

Mai multe detalii

Ce este auditul energetic?

Auditul energetic reprezintă un prim pas spre creșterea eficienței activității tale. Specialiștii Electrica Furnizare analizează în detaliu fluxurile energetice, oferindu-ți astfel o imagine clară, amplă și realistă asupra consumurilor energetice actuale și a pierderilor care apar. Identificăm soluțiile optime prin care îți poți eficientiza consumurile energetice, iar în final îți propunem un plan de măsuri și îți arătăm cum îl poți implementa.

Echipă de specialiști

Auditori autorizați ANRE cu vastă experiență.

Soluții de eficiență energetică

Plan complet de măsuri de eficiență energetică adaptat industriei și procesului tehnologic analizat.

Deducerea costului auditului

Situația în care una sau mai multe măsuri de eficientizare vor fi implementate alături de Electrica Furnizare.

Echipamente performante

Deținem cele mai performante echipamente pentru măsurători energetice.

Mai multe detalii

Conform Legii 160/2016 de modificare și completare a Legii 121/2014 privind eficiența energetică, operatorii economici  care înregistrează un consum energetic anual mai mare de 1000 tep sunt obligați să efectueze o dată la 4 ani un audit energetic pe un contur de consum energetic stabilit de operatorul economic care să reprezinte cel puțin 50% din consumul energetic total al operatorului. De asemenea, operatorii economici care consumă anual o cantitate de energie sub 1000 tep sunt obligați să întocmească la fiecare 4 ani un audit energetic pe un contur de consum energetic stabilit de operator.

Beneficiind de expertiza unei echipe de peste 400 de specialiști, Electrica Furnizare te ajută nu doar să îți îndeplinești obligația legală, dar și să găsești cele mai potrivite soluții de eficiență energetică adaptate specificului companiei tale.

Auditul energetic realizat de Electrica Furnizare include:

  • Analiza detaliată a fluxurilor energetice ale consumatorului, inclusiv prin măsurători cantitative și calitative.
  • Întocmirea bilanțului energetic real.
  • Identificarea, cuantificarea și fundamentarea oportunităților de eficiență energetică și realizarea bilanțului energetic optimizat.
  • Plan de măsuri și acțiuni pentru modernizarea instalațiilor şi creșterea eficienței energetice, incluzând analiza tehnico-economică a acestora.

Dacă una sau mai multe din măsurile propuse în auditul energetic vor fi realizate împreună cu Electrica Furnizare, costul auditului va fi parțial sau integral dedus din costul implementării proiectului.

Avantajele auditurilor energetice realizate de Electrica Furnizare:

  • Garanția brandului Electrica, companie cu tradiție și cu o experiență în sectorul serviciilor energetice de peste 120 de ani
  • Electrica Furnizare deține setul complet de aparate de măsură de înaltă performanță
  • Număr mare de specialiști, cu o vastă experiență în auditul energetic
  • Auditul include planul de măsuri de eficiență energetică, inclusiv analiza tehnico-economică a acestora
  • Deducerea parțială sau integrală a costului auditului dacă una sau mai multe măsuri vor fi implementate cu Electrica Furnizare
Sunt interesat

Contactează-ne pentru oferta ta personalizată

Completează formularul de mai jos și vei fi contactat de un specialist in domeniu. Împreună, veți stabili datele și timpul necesare pentru transmiterea tuturor informatiilor. După primirea acestor informatii, în scurt timp vei primi propunerea tehnică/ financiară. Dacă ești de acord cu propunerea, experții sosesc la fața locului, efectuează determinările necesare si confirmă datele ofertei finale.

Soluțiile complete Electrica Furnizare  pentru eficiență energetică