Cogenerare și trigenerare

Eficiență energetică pentru afacerea ta!

Mai multe detalii

Cogenerare și trigenerare

Cogenerarea reprezintă una dintre cele mai eficiente și durabile soluții de producere locală a energiei. Prin producerea simultană a energiei electrice și termice, utilizând o singură instalație și un singur combustibil, se asigură o reducere semnificativă a energiei primare utilizate și, implicit, o reducere importantă a costurilor operaționale energetice ale afacerii tale. Soluția trigenerării, adăugarea unui chiller cu absorbție instalației de cogenerare, poate crește și mai mult eficiența proiectului de cogenerare, acolo unde există consum de frig pentru procese industriale sau pentru răcirea spațiilor.

Prin implementarea unei soluții sustenabile cum este cogenerarea/trigenerarea, veți beneficia de cel puțin 15 de ani de predictibilitate și reducere a costurilor cu energia electrică și termică, asigurând în același timp reducerea emisiilor poluante și a celor de CO2.

Soluția integrată oferită de Electrica Furnizare presupune construirea centralelor de cogenerare/trigenerare adaptate fiecărei aplicații și livrarea energiei electrice și termice produse pentru consumul propriu al Clientului.

Electrica Furnizare  oferă flexibilitate în implementarea soluțiilor energetice, prin posibilitatea plății eșalonate a proiectelor.

Economii la factura de energie

Economii substanțiale prin auto-generarea energiei electrice și termice.

Instalații la cheie

Livrarea soluției complete prin intermediul propriilor specialiști Electrica Furnizare.

Disponibilitate

Cogenerarea vă asigură energia necesară în orice moment al zilei și al anului.

Reducerea amprentei CO2

Implementarea unei soluții de eficiență energetică arată grija față de mediu a companiei tale.

Soluții personalizate

Sistemele propuse sunt adaptate de specialiștii noștri pentru fiecare client.

Variante multiple de plată

Plata în funcție de necesitățile tale, cu o eșalonare de până la 5 ani.

Mentenanță specializată

Tehnicienii calificați Electrica asigură intervenții prompte și sigure.

Mai multe detalii

Beneficiind de expertiza unei echipe de peste 400 de specialiști, precum și a partenerilor specializați, Electrica Furnizare oferă soluții de cogenerare și trigenerare integrate, prin construcția la cheie a proiectului, posibilitatea eșalonării integrale a plății și servicii de mentenanță preventivă și corectivă.

Soluțiile de co(tri)generare sunt dimensionate pentru profilul de consum al locației și rezultă în urma analizei energetice și financiare specifice fiecărui beneficiar. Prin punerea în funcțiune a unui sistem de co(tri)generare veți realiza o reducere semnificativă a consumului de energie electrică achiziționată din rețeaua electrică de distribuție, crescând în același timp siguranța în alimentarea cu energie.

Electrica oferă soluții personalizate pentru orice tip de aplicație, indiferent dacă necesarul termic este de abur, apă caldă menajeră, apă fierbinte sau aer cald și pentru orice tehnologie de cogenerare (motoare termice, turbine pe abur sau turbine pe gaz).

Avantajele soluțiilor de co(tri)generare oferite de Electrica Furnizare:

  • Garanția brandului Electrica, companie cu tradiție și cu o experiență în sectorul serviciilor energetice de peste 120 de ani
  • Livrarea soluției la cheie prin intermediul propriilor specialiști
  • Analiză personalizată gratuită a potențialului tehnic și financiar al proiectului
  • Flexibilitate și rapiditate în toate fazele proiectului
  • Calitate și performanță demonstrată a echipamentelor
  • Servicii de mentenanță pe durata de viață a soluției
  • Suport tehnic și consultanță în operare
Sunt interesat

Contactează-ne pentru oferta ta personalizată

Vă înregistrați intenția pe site-ul Electrica Furnizare și veți fi contactat de un specialist in domeniu. Împreună veți stabili datele și timpul necesare pentru transmiterea tuturor informatiilor. După primirea acestor informatii, în scurt timp vi se va transmite propunerea tehnica/ financiara. Dacă sunteți de acord cu propunerea, experții sosesc la fata locului, efectuează determinările necesare si confirmă datele ofertei finale. Pe baza acesteia se va stabili relatia contractuala si efectuarea auditului energetic.

Soluțiile complete Electrica Furnizare  pentru eficiență energetică