Compensarea energiei reactive

Împreună putem reduce costurile cu energie reactivă!

Indiferent dacă consumul de energie reactivă este preponderent capacitiv sau preponderent inductiv, specialiștii noștri vă propun soluția optimă de compensare.

Mai multe detalii

Compensarea energiei reactive

Vă înregistrați intenția pe site-ul nostru și veți fi contactat de un specialist Electrica Furnizare. Împreună stabilim datele necesare pentru proiectarea soluției de compensare și agreați termenul de colectare a acestor date.  După ce avem toate datele, în scurt timp analizăm situația existentă și transmitem soluția de principiu. Dacă sunteți de acord cu propunerea, experții sosesc la fața locului, determină parametrii de funcționare și confirmă datele ofertei finale. Pe baza acesteia stabilim relația contractuala și trecem la lucru. De regulă implementarea unui astfel de proiect durează 60 de zile.

Beneficiile compensării

Nu este nevoie de un buget alocat. Investiția se recuperează rapid, rezultatele se văd din prima zi de la instalare. Numărul căderilor de tensiune de scurtă durată scade. Puterea activă disponibilă crește. Pierderile determinate de încărcarea termică scad.

Avantajele alegerii soluției Electrica

  • Garanţia brandului Electrica, companie cu tradiție și cu o experiență în sectorul serviciilor energetice de peste 120 ani

  • Contract de performanță energetică prin care se garantează beneficiile soluției propuse

  • Dimensionarea soluției astfel  încât recuperarea cheltuielilor se face din economiile rezultate

  • Garanția echipamentelor și soluție este dublată de suport tehnic și consultanță în utilizare

  • Consultanța comercială prin Managerul de vânzări dedicat și consultanța tehnică de specialitate prin experții auditori energetici Electrica Furnizare, autorizați ANRE pe proiecte de eficiență energetică

  • Proiectarea detaliată a soluției tehnice la standardele impuse de către ANRE, optimizată pe baza măsurătorilor efectuate, şi întocmirea propunerii finale de implementare a soluției

  • Implementarea soluției de către experții Electrica Furnizare, monitorizarea funcționării soluției în parametri optimi

  • Mentenanța periodică,  asigurarea garanției echipamentelor și servicii post garanție

  • Actualizarea documentației tehnice privind racordarea la rețeaua de distribuție a energiei electrice

Sunt interesat

Oferta noastră

Alege acum să compensăm consumul de energie reactivă și beneficiezi de analiza gratuită a datelor de facturare din ultimele 12 luni. Sistem de plată in tranșe pentru clienții cu costul energiei reactive de peste 1.000 lei/loc de consum.

Doresc ofertă

Termeni și condiții

Compensarea energiei reactive se adresează persoanelor juridice. Încheiem Contractul după validarea în teren a situației existent și agrearea instalării echipamentelor necesare. Oferta noastră este supusă unor termene și condiții care vor fi determinate prin dialogul direct și confirmate de determinările realizate la fața locului.

Sunt interesat

Ești interesat?

Dacă ești interesat de acest serviciu, te rugăm să ne lași datele tale mai jos și te vom contacta noi în cel mai surt timp.