E-mobility

Împreună pentru un viitor mai curat.

Mai multe detalii

Infrastructura de încărcare vehicule electrice

Dacă vă interesează o soluţie completă de incarcare vehicule electrice, vă înregistrați intenția pe site-ul nostru și veți fi contactat de un specialist Electrica Furnizare. Împreună stabilim datele necesare pentru proiectarea soluției și agreați termenul de colectare a acestor date.  După ce avem toate datele, în scurt timp analizăm situația existentă și transmitem o soluţie personalizată ţinând cont de nevoile și specificul afacerii dvs. Dacă sunteți de acord cu propunerea, experții sosesc la fața locului, determină condiţiile specifice de montaj după care confirmă datele ofertei finale. Pe baza acesteia stabilim relația contractuală și trecem la lucru. De regulă durata de implementare pentru un astfel de proiect este de 60 – 90 de zile.

Beneficiile soluţiilor încărcare vehicule electrice

În România, numărul autovehiculelor electrice este în continuă creștere și de aceea compania noastră și-a propus să vină în întâmpinarea proprietarilor și utilizatorilor acestora, cu soluţii simple și eficiente privind infrastructura de incărcare (hardware și software).

Prin implementarea soluțiilor complexe de încărcare vehicule electrice, Electrica Furnizare se aliniază la tendinţele europene privind reducerea emisiilor de CO2, și contribuie în mod activ la menținerea unui mediu cât mai curat.

Avantajele alegerii soluției Electrica

  • Garanția brandului Electrica, companie cu tradiție și cu o experiență în sectorul serviciilor energetice de peste 120 ani

  • Alegerea soluţiei si dimensionarea se fac astfel  să se maximizeze beneficiile proiectului

  • Proiectarea detaliată a soluției tehnice la standardele impuse de către ANRE

  • Implementarea soluției de către experții Electrica Furnizare, monitorizarea funcționării soluției în parametri optimi și mentenanța periodică cu înlocuirea fără costuri a echipamentelor pe durata garanției acestora

  • Garanția echipamentelor și a soluției sunt insoţite de suportul tehnic și consultanța în utilizare

  • Actualizarea documentației tehnice privind racordarea la rețeaua de distribuție a energiei electrice

Sunt interesat

Termeni și condiții

Oferta se adresează persoanelor juridice. Încheiem Contractul după validarea în teren a situației existente și agrearea soluţiei tehnice. Oferta noastră este supusă unor termene și condiții care vor fi determinate prin dialogul direct și confirmate de determinările realizate la fața locului.

Ești interesat?

Dacă ești interesat de acest serviciu, te rugăm să ne lași datele tale mai jos și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.