Sisteme fotovoltaice

Energie verde pentru afacerea ta.

Sistemele fotovoltaice pot fi instalate pe acoperișul clădirilor, în parcări sau pe terenul disponibil generând energie electrică pentru propriul consum sau pentru livrarea în rețeaua de distribuție.

Mai multe detalii

Sisteme fotovoltaice

După ce confirmaţi interesul pentru o solutie fotovoltaică, veți fi contactat de un specialist Electrica Furnizare. Împreună veți stabili datele necesare și timpul necesar pentru transmiterea tuturor informațiilor. După ce avem toate informațiile, în scurt timp transmitem soluția de principiu. Dacă sunteți de acord cu propunerea, experții sosesc la fata locului, efectuează determinările necesare și confirmă datele ofertei finale. Pe baza acesteia stabilim relația contractuală și trecem la lucru.

Beneficiile soluției

Energia electrica este produsa pentru consum propriu si oferă siguranța alimentarii cu energie. Sistemul presupune costuri minime de operare. Numărul căderilor de tensiune de scurtă durată scade. Puterea activă disponibilă crește.

Alegând soluția Electrica beneficiezi de:

 • Garanția brandului Electrica, companie cu tradiție și cu o experiență în sectorul serviciilor energetice de peste 120 ani

 • Servicii de proiectare și inginerie, folosind aplicații și sisteme de modelare moderne

 • Lucrări de montaj efectuate cu utilaje, echipamente și  instalații adaptate cerințelor

 • Probe și verificări efectuate la recepție și punerea în funcțiune conform procedurilor legale

 • Dimensionarea sistemului astfel  încât recuperarea cheltuielilor se face din economiile rezultate

 • Garanția echipamentelor și a soluției sunt însoțite de suportul tehnic și consultanța în utilizare

 • Consultanța comercială prin Managerul de vânzări dedicat și consultanța tehnică de specialitate prin experții auditori energetici Electrica Furnizare

 • Mentenanța periodică,  asigurarea garanției echipamentelor și servicii post garanție

 • Actualizarea documentației tehnice privind racordarea la rețeaua de distribuție a energiei electrice

 • Servicii de consultanță și suport privind operațiunile comerciale necesare în cazul în care se dorește livrarea energii livrata in retea

 • Stabilitatea costurilor cu energia electrică pe perioade îndelungate de timp

Sunt interesat

Oferta noastră

Alege acum să instalezi o centrală electrică fotovoltaică și beneficiezi de analiza gratuită a potențialului de eficiență, în baza datelor de consum din ultimele 12 luni, a poziției geografice și particularitățile suprafețelor pe care doriți să instalați panourile fotovoltaice. Energia necesară o poți asigura prin încheierea unui contract de furnizare cu noi, iar cea în surplus o poți comercializa prin încheierea de contracte specifice. Sistem de plată în tranșe pentru clienții cu costul lunar al energiei de peste 10000 lei/loc de consum.

Doresc ofertă

Termeni și condiții

Oferta se adresează persoanelor juridice. Încheiem Contractul după validarea în teren a situației existent și agrearea instalării echipamentelor necesare. Oferta noastră este supusă unor termene și condiții care vor fi determinate prin dialogul direct și confirmate de determinările realizate la fața locului.

Sunt interesat

Ești interesat?

Dacă ești interesat de acest serviciu, te rugăm să ne lași datele tale mai jos și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.