Soluții racordare la rețea

Optimizează soluţia de racordare la rețeaua de energie electrică, reducând costurile

Analizăm modul actual de alimentare cu energie electrică și identificăm modalități de optimizare. Fie că sunteți conectați la reţeaua de joasă tensiune fie la cea de medie tensiune, din analiza consumurilor și detalii referitor la amplasament, identificăm căile de scădere a costurilor cu energia electrică.

Mai multe detalii

Cum optimizăm racordarea la rețeaua de alimentare cu energie electrică

Dacă solicitați o nouă alimentare cu energie electrică sau dacă doriți să analizăm o conexiune existentă, vă înregistrați intenția pe site-ul nostru și veți fi contactat de un specialist Electrica Furnizare. Împreună stabilim datele necesare pentru proiectarea soluției și agreați termenul de colectare a acestor date.  După ce avem toate datele, în scurt timp analizăm situația existentă și transmitem soluția de principiu. Dacă sunteți de acord cu propunerea, experții sosesc la fața locului, determină parametrii de funcționare și reglajele specifice după care confirmă datele ofertei finale. Pe baza acesteia stabilim relația contractuala și trecem la lucru. De regulă un astfel de proiect durează 90-120 de zile.

Beneficiile optimizării racordării la rețea

Costurile cu energia electrica se reduc. Nu este nevoie de un buget alocat  deoarece soluția se finanțează din economiile obținute. Investiția se recuperează rapid și practic rezultatele se văd din prima zi de la instalare. Parametrii de calitate a serviciului de alimentare cu energie electrică se îmbunătățesc.

Avantajele alegerii soluției Electrica

  • Garanția brandului Electrica, companie cu tradiție și cu o experiență în sectorul serviciilor energetice de peste 120 ani

  • Alegerea soluţiei ți dimensionarea se fac astfel încât recuperarea cheltuielilor să se realizeze din economiile înregistrate

  • Proiectarea detaliată a soluției tehnice la standardele impuse de către ANRE, optimizată pe baza măsurătorilor efectuate, şi întocmirea propunerii finale de implementare a soluției

  • Implementarea soluției de către experții Electrica Furnizare, monitorizarea funcționării soluției în parametri optimi și mentenanța periodică cu înlocuirea fără costuri a sistemului pe durata garanției echipamentelor

  • Garanția echipamentelor și a soluției sunt însoţite de suportul tehnic și consultanța în utilizare

  • Actualizarea documentației tehnice privind racordarea la rețeaua de distribuție a energiei electrice

Sunt interesat

Oferta noastră

Alege acum să analizăm soluția de racordare și beneficiezi de analiza gratuită a datelor. Clienților cu facturi medii lunare de peste 50.000 lei/punct de măsurare li se poate oferi un sistem de plată în tranșe a echipamentelor.

Doresc ofertă

Termeni și condiții

Soluția de racordare modernizată se adresează persoanelor juridice. Încheiem Contractul după validarea în teren a situației existent și agrearea instalării echipamentelor necesare. Oferta noastră este supusă unor termene și condiții care vor fi determinate prin dialogul direct și confirmate de determinările realizate la fața locului.

Sunt interesat

Ești interesat?

Dacă ești interesat de acest serviciu, te rugăm să ne lași datele tale mai jos și te vom contacta noi în cel mai surt timp.