Activează-ți factura electronică în perioada 12 iunie – 11 august 2018 și poți să-ți faci vacanța mai frumoasă, câștigând un iPhone 8 de 64 GB. În plus, primești rapid factura, o plătești la fel de rapid și faci economie la hârtie.

DE CE SĂ ACTIVEZI?

Pentru vizualizarea și listarea
facturii

Plata de oriunde și când vrei
a facturii

Consultarea istoricului ultimelor
12 facturi

Evidența situației plăților
la zi

Imediat ce s-a emis factura,
ești anunțat prin e-mail

Faci economie de hârtie,
și protejezi natura

CUM ACTIVEZI?

SIMPLU…
Intră în contul personal MyElectrica;
dacă nu ai cont, creează-ți unul aici

RAPID…
Din MyElectrica, în pagina ”Factura electronică” setează factura online și vei primi confirmarea opțiunii. Dacă te răzgândești (sperăm că nu!), o poți dezactiva.
Nu uita că poți plăti online!

BINE…
…că ai ales factura electronică! ai redus hârtiile de acasă, ai scăzut emisiile de carbon din atmosferă, ai salvat un copac și ai câștigat timp!

DESPRE CAMPANIE

Activează-ți factura electronică în perioada 12 iunie – 11 august 2018 și poți să-ți faci vacanța mai frumoasă, câștigând
un iPhone 8.

Fă-ți cont pe myelectrica.ro, activează-ți factura electronică și poți câștiga unul dintre cele 12 iPhone 8 de 64 GB. În plus, primești rapid factura, o plătești la fel de rapid și mai faci și economie la hârtie.

Toți cei care au activat factura electronică până la 11 august 2018, vor fi înscriși automat în tombola pentru extragerea a 12 iPhone 8 de 64 GB, care se va desfășura în două etape: 16.07.2018 și 15.08.2018.

Tombola este organizată în perioada 12 iunie – 11 august 2018 și este supusă unor termene și condiții.

Înscrie-te în campanie
Regulament campanie