S-a încheiat campania derulată de Electrica Furnizare “Activează-ți factura electronică în perioada 12 iunie – 11 august 2018 și poți să-ți faci vacanța mai frumoasă, câștigând un iPhone 8”.

Toți cei care au activat factura electronică până la 11 august 2018, au fost înscriși automat în tombola pentru extragerea a 12 iPhone 8 de 64 GB, desfășurată în două etape.

Prima extragere și-a desemnat câștigătorii, care deja se bucură de o vacanța mai frumoasă cu noile telefoane. În data de 14 august va avea loc cea de a doua extragere.

Numele câștigătorilor vor fi publicate pe site-ul www.electricafurnizare.ro, în conformitate cu Regulamentul Tombolei și Regulamentului privind Protecția Datelor cu Caracter Personal.

Felicităm câștigătorii, cărora le dorim să se bucure la maxim de premiile câștigate și invităm clienții și partenerii Electrica Furnizare să ni se alăture și în campaniile viitoare.

 

Electrica Furnizare

De peste 120 de ani, în priză!

DE CE SĂ ACTIVEZI?

Pentru vizualizarea și listarea
facturii

Plata de oriunde și când vrei
a facturii

Consultarea istoricului ultimelor
12 facturi

Evidența situației plăților
la zi

Imediat ce s-a emis factura,
ești anunțat prin e-mail

Faci economie de hârtie,
și protejezi natura

CUM ACTIVEZI?

SIMPLU…
Intră în contul personal MyElectrica;
dacă nu ai cont, creează-ți unul aici

RAPID…
Din MyElectrica, în pagina ”Factura electronică” setează factura online și vei primi confirmarea opțiunii. Dacă te răzgândești (sperăm că nu!), o poți dezactiva.
Nu uita că poți plăti online!

BINE…
…că ai ales factura electronică! ai redus hârtiile de acasă, ai scăzut emisiile de carbon din atmosferă, ai salvat un copac și ai câștigat timp!