BUCUREȘTI, 1 septembrie 2019 – Electrica Furnizare, parte a Grupului Electrica, anunță continuarea parteneriatului cu Festivalul Internațional “George Enescu”, cel mai important eveniment cultural internațional organizat de România.

Ajuns deja la cea de-a XXIV-a ediție, Festivalul Internațional “George Enescu” se va desfășura în perioada 31 august – 22 septembrie și va aduce în fața publicului din România peste 2.500 dintre cei mai apreciați muzicieni ai lumii, în 84 de concerte și recitaluri desfășurate numai în sălile din București.

“Electrica este o companie românească de succes, responsabilă, care, în mod natural, dorește să pună în lumină adevăratele valori românești. Continuăm așadar tradiția de a fi alături de Festivalul George Enescu, un eveniment reprezentativ pentru România, care reunește cele mai importante nume ale muzicii clasice internaționale“, a declarat Corina Popescu, Director General Electrica SA.

“Suntem onorați să fim alături de Festivalul Internațional George Enescu, un adevărat reper cultural pentru România. Tradiția reprezintă elementul comun pe care îl au festivalul și societatea Electrica Furnizare, element care ne-a adus împreună și care, în același timp, ne apropie de români”, a declarat Darius Meșca, Director General Electrica Furnizare.

Ediția 2019 a Festivalului Internaţional Enescu își așteaptă publicul la Sala Palatului, Ateneul Român, Sala Radio și la Sala Mică a Palatului la concerte și recitaluri grupate în jurul a șase mari secțiuni: „Mari orchestre ale lumii”, „Concertele de la miezul nopții”, „Recitaluri și concerte camerale”, „Muzica secolului XXI”, „Mozart Week in Residence” și „Forumul Internațional al Compozitorilor”. De asemenea, vor avea loc concerte și evenimente în Piața Festivalului, conferințe, lansări de discuri și de carte, spectacole extraordinare și proiecte asociate menite să împărtășească unui public cât mai larg bucuria muzicii clasice și extraordinara personalitate a lui George Enescu.