BUCUREȘTI, 14 aprilie 2020 – Electrica Furnizare, compania de furnizare a energiei electrice și a gazelor naturale din cadrul Grupului Electrica, susține, prin acordarea unei sponsorizări în valoare de 30.000 euro, Spitalul Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin în vederea achiziționării de aparatură medicală.

 

Electrica Furnizare continuă susținerea eforturilor celor care luptă în prima linie cu noul Coronavirus și acordă o sponsorizare, în valoare de 30.000 euro, Spitalului Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin, unitatea sanitară care va prelua cazurile cu infecții COVID-19 din zona în care își desfășoară activitatea.

 

Banii vor fi folosiți pentru achiziția de aparatură medicală necesară pentru tratarea pacienților afectați de noul virus.

 

Electrica Furnizare continuă să sprijine activ lupta împotriva COVID-19 prin acordarea unei sponsorizări în valoare de 30.000 euro Spitalului Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin, fonduri care vor fi utilizate în vederea achiziționării de aparatură medicală absolut necesară pentru îngrijirea pacienților afectați de virus. Considerăm că este important să susținem sistemul medical național pentru a putea face față provocării actuale, respectiv pandemia cauzată de Coronavirus ”, a declarat Darius Dumitru MEȘCA, Director General Electrica Furnizare.

 

Electrica Furnizare a adoptat un plan de măsuri speciale pentru protejarea sănătății clienților, partenerilor și angajaților, limitarea unei potențiale extinderi a COVID-19, precum și pentru buna desfășurare a operațiunilor. Astfel, Electrica Furnizare încurajează folosirea modalităților alternative de comunicare și de plată a facturilor de energie electrică și gaze naturale.

Detalii aici: https://www.electricafurnizare.ro/modalitati-de-plata-factura-electrica-furnizare/