Pentru a proteja clienții, partenerii și angajații, Electrica Furnizare a decis să suspende activitatea din centrele de relații cu clienții în perioada 17.03.2020-20.03.2020. Compania încurajează folosirea canalelor alternative de comunicare și de plată.

BUCUREȘTI, 16 martie 2020 – Având în vedere evoluția situației legată de Coronavirus (Covid-19), Electrica Furnizare, compania de furnizare a energiei electrice și gazelor naturale din cadrul Grupului Electrica, a decis să suspende temporar activitățile care presupun interacțiunea directă cu clienții, în concordanță cu recomandările și măsurile adoptate de autorități.

Astfel, pentru a proteja sănătatea clienților, a partenerilor și a angajaților companiei și, implicit, pentru limitarea răspândirii Coronavirus în comunitățile în care ne desfășurăm activitatea, toate centrele de relații cu clienții din arealul SFEE Transilvania Sud, SFEE Transilvania Nord, SFEE Muntenia Nord, inclusiv punctele de lucru din București, Iași și Tulcea, își vor suspenda temporar activitatea, în perioada 17.03.2020-20.03.2020, urmând să reevaluăm situația în funcție de evoluția contextului epidemiologic.

Clienții și partenerii Electrica Furnizare sunt încurajați să utilizeze următoarele canale alternative  de comunicare:

Portalul și aplicația mobilă MyElectrica

Contul de client MyElectrica face posibilă gestionarea rela­ției cu Electrica Furnizare de la distanță, oferind utilizatorului acces la:

  • factura în format electronic;
  • transmiterea indexului prin autocitire;
  • plata online a facturilor;
  • vizualizarea istoricului facturilor;
  • vizualizarea graficului de consum;
  • eviden­ța plăț­ilor la zi.

Linii telefonice dedicate

Atât linia dedicată comunicării indexului autocitit (0800 800 048, Telverde, apel gratuit, non-stop), cât și linia de Call-center pentru informații comerciale (0244 406 006, apel taxabil, tarif normal, de luni până vineri, între orele 08:00-20:00) sunt disponibile pentru a contacta furnizorul.

Formular de contact online

Pentru încheierea unui contract de furnizare sau pentru obținerea de informații care privesc contractul, facturile emise, plățile efectuate, termenele de plată, metodele de facturare, tarifele ori echipamentele de măsurare a energiei electrice, Electrica Furnizare pune la dispoziția clienților săi formularul de contact online, care poate fi accesat aici:

Corespondență prin e-mail

Pentru solicitarea sau transmiterea oricăror informații de natură comercială, clienții pot contacta furnizorul și prin intermediul adresei de e-mail: clienti@electricafurnizare.ro .

Pagina de Facebook

Clienții pot afla informații și pot transmite mesaje și prin intermediul paginii oficiale de Facebook: https://ro-ro.facebook.com/ElectricaFurnizare.

Achitarea facturilor de energie electrică sau gaze naturale poate fi efectuată prin utilizarea modalităţilor alternative de plată: MyElectrica, ATM-uri, terminale de plată, internet banking sau virament bancar.

Pentru mai multe detalii referitoare la plata facturilor, clienții  sunt rugați să acceseze site-ul Electrica Furnizare:

https://www.electricafurnizare.ro/asistenta/knowledge-base/unde-se-plateste-factura/.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Vizualizare în format PDF

Cu o tradiţie de peste 120 de ani, Electrica Furnizare, filiala de furnizare energie electrică și gaz a Grupului Electrica,  oferă serviciile sale la un număr de aproximativ 3,5 milioane de consumatori finali, atât în regim de ultimă instanță, cât și pe piața concurențială. Societatea deţine licenţă pentru desfășurarea activității de furnizare energie electrică ṣi gaze naturale pe întreg teritoriul țării.