Compania Electrica Furnizare continuă campania regională de acordare a voucherelor de cumpărături, în valoare de 50 de lei, pentru primii 100 de clienți care semnează contracte de energie electrică și/sau gaze naturale în piața concurențială până în data de 20.06.2021.

Campania se adresează oricărei persoane fizice, client casnic, rezidentă în județul Constanța, cu vârsta de peste 18 ani, care, în perioada 19.04-20.06.2021, solicită încheierea unui contract de energie electrică și/sau gaze naturale în piața concurențială la punctul de prezență Electrica Furnizare situat în municipiul Constanța, Str. Alexandru Lăpușneanu nr. 79, bl. LV7, parter (zona Trocadero).

Pentru primele 100 de contracte încheiate în perioada menționată, la punctul de lucru din Constanța, Electrica Furnizare va acorda câte un voucher valoric de 50 de lei, care va fi oferit fiecărui client în momentul semnării contractului de furnizare a energiei electrice și/sau gaze naturale.

Produsele Electrica Furnizare participante în promoție sunt: Electrica Stabil/Mobil, Gaz Stabil/ Mobil, Electrica 3in1, Gaz 3in1 și oferta „Împreună”.

Oferta de furnizare energie electrică „Stabil” răspunde așteptărilor clienților care au consum redus, nu presupune abonament și are un preț unic al energiei electrice active, indiferent de consum.

Oferta de furnizare gaze naturale „Gaz Stabil” se adresează, de asemenea, persoanelor cu un consum redus, prețul fiind garantat pe toată perioada de furnizare, indiferent de consumul lunar.

În cazul ofertei de furnizare energie electrică „Mobil”, prețul vine însoțit de un abonament exprimat în lei/zi/loc de consum și se adresează în special clienților cu un consum lunar constant mai mare de 150 KWh. Pe măsură ce consumul crește, prețul mediu al energiei electrice se reduce.

Produsul „Gaz Mobil” este recomandat clienților cu un consum mai mare de 13MWh/lună, iar oferta include două componente: prețul gazelor naturale și abonamentul zilnic. Pe măsură ce consumul crește, prețul mediu al gazelor se reduce.

Oferta „Electrica 3in1” se adresează locuințelor cu un consum de energie mediu și conține două beneficii incluse, care se adaugă furnizării de energie electrică: Asistență Tehnică de Urgență și Asigurare de Bunuri.

Și oferta „Gaz 3in1” are incluse beneficiile Asistență Tehnică de Urgență (fiind acoperite reparații de urgență în cazul unor avarii la instalațiile de apă și canal, instalația de încălzire, acoperiș) și Asigurare de Bunuri (utilă în caz de incendiu, trăsnet, riscuri naturale, furt pentru bunurile aflate în locuință).

Pachetul „Împreună” este o soluție avantajoasă pentru cei care își doresc simplificarea relației cu furnizorii de energie electrică și gaze naturale prin alegerea unui furnizor unic pentru ambele servicii și reducerea implicită a costurilor.

Regulamentul campaniei poate fi vizualizat accesând următorul link:

https://www.electricafurnizare.ro/campanie-regionala-constanta/

Electrica Furnizare, companie cu o experiență de 120 de ani pe piața energiei electrice, a ajuns în anul 2021 și în județul Constanța și își așteaptă clienții să semneze cât mai repede contracte de energie electrică și/sau gaze naturale care să le aducă și vouchere de cumpărături.

 

Electrica Furnizare, partenerul tău!