Electrica Furnizare, compania de furnizare a energiei electrice, gaze naturale și servicii din cadrul Grupului Electrica, anunță deschiderea unui nou punct de prezență în municipiul Cluj-Napoca, Bulevardul 21 Decembrie 1918, nr.148, cartierul Mărăști, unde invită consumatorii să acceseze serviciile și produsele adaptate nevoilor lor, într-un mediu primitor și modern.

De asemenea, rămân în continuare funcționale și răspund solicitărilor consumatorilor punctele de lucru Electrica Furnizare din municipiul Cluj-Napoca situate în strada Samuil Micu nr.2, respectiv strada Taberei nr. 20.

Deschiderea noului punct comercial de relații cu clienții se înscrie în seria inițiativelor Electrica Furnizare de identificare și dezvoltare continuă de condiții optime pentru desfășurarea acțiunilor de consiliere și suport clienți, dedicate contractării. În primă fază, consumatorii vor beneficia de 2 ghișee în cadrul noului punct de prezență din Bulevardul 21 Decembrie 1918, nr. 148, de luni până vineri, în intervalul 8.00-15.00.

Pentru o experiență plăcută și reducerea timpilor de așteptare, în cadrul noului centru Electrica Furnizare a fost implementat sistemul de programare online, în acest fel clienții putând să își anunțe din timp vizita. Sistemul este funcțional și în centrele de relații cu clienții din străzile Taberei și Samuil Micu din Cluj-Napoca.

Consumatorii au posibilitatea să acceseze și în noul punct de prezență Electrica Furnizare produsele din piața concurențială, portofoliul companiei răspunzând tuturor nevoilor de consum, atât pentru energie electrică, cât și pentru gaze naturale.

Oferta de furnizare energie electrică – „Stabil” și oferta de furnizare gaze naturale – „Gaz Stabil” se adresează clienților care au consumuri reduse, prețul fiind garantat pe toată perioada de furnizare, indiferent de consumul lunar.

În cazul ofertei de furnizare energie electrică „Mobil” și a produsului „Gaz Mobil”, prețul vine însoțit de un abonament exprimat în lei/zi/loc de consum și se adresează în special clienților cu un consum lunar de energie electrică mai mare de 200 KWh, respectiv peste 1100 kWh/lună, la consumul de gaze naturale. Pentru ambele produse, pe măsură ce consumul crește, prețul mediu scade.

Ofertele „Electrica 3in1” și „Gaz 3in1” se adresează locuințelor cu un consum mediu de energie sau gaze naturale și includ două beneficii din zona asigurărilor: Asistență Tehnică de Urgență și Asigurare de Bunuri.

Pachetul „Împreună” este o soluție avantajoasă pentru cei care își doresc simplificarea relației cu furnizorii de energie electrică și gaze naturale prin alegerea unui furnizor unic pentru ambele servicii și reducerea implicită a costurilor.

În anul 2021, Electrica Furnizare are în plan modernizarea mai multor centre de relații cu clienții, în paralel cu extinderea continuă a activității la nivel național. În primul semestru al anului în curs, compania a deschis noi centre de relații cu clienții și în județele: Dolj, Constanța, Mehedinți, Giurgiu, Iași și Timiș, extinzându-și arealul de prezență la nivel național la 24 de județe.

Cu o experiență de peste 120 de ani pe piața de energie electrică, Electrica Furnizare este parte a Grupului Electrica, companie cu capital majoritar privat, listată la Bursa de Valori București și London Stock Exchange, încă din anul 2014.

Electrica Furnizare. Împreună. De peste 120 de ani. Pentru ceea ce contează.