Electrica Furnizare lansează în municipiul Iași campania de acordare a voucherelor de cumpărături în valoare de 50 de lei pentru primii 100 de clienți care semnează contracte de energie electrică și/sau gaze naturale în piața concurențială în perioada 7.07.2021- 7.09.2021.

Campania „Semnezi contract și pe loc ești câștigat” se adresează oricărei persoane fizice, client casnic, cu vârsta de peste 18 ani care, în perioada 7.07.2021- 7.09.2021, solicită încheierea unui contract de energie electrică și/sau gaze naturale în piața concurențială în cadrul punctului de prezență Electrica Furnizare situat în Strada Palat Nr.1, clădirea Moldova Center, parter, municipiul Iași.

Produsele Electrica Furnizare participante în promoție sunt: Electrica Stabil/Mobil, Gaz Stabil/Mobil, Electrica 3in1, Gaz 3in1 și pachetul „Împreună”.

Oferta de furnizare energie electrică – „Stabil” și oferta de furnizare gaze naturale – „Gaz Stabil” se adresează clienților care au consumuri reduse, prețul fiind garantat pe toată perioada de furnizare, indiferent de consumul lunar.

În cazul produsului de furnizare energie electrică „Mobil” și a produsului „Gaz Mobil”, prețul vine însoțit de un abonament exprimat în lei/zi/loc de consum și se adresează în special clienților cu un consum lunar de energie electrică mai mare de 200 kWh, respectiv peste 1100 kWh/lună, în cazul consumului de gaze naturale. Pentru ambele produse, pe măsură ce consumul crește, prețul mediu scade.

Ofertele „Electrica 3in1” și „Gaz 3in1” se adresează locuințelor cu un consum mediu de energie sau gaze naturale și conțin două beneficii: Asistență Tehnică de Urgență și Asigurare de Bunuri.

Pachetul „Împreună” este o soluție avantajoasă pentru cei care își doresc simplificarea relației cu furnizorii de energie electrică și gaze naturale prin alegerea unui furnizor unic pentru ambele servicii și reducerea implicită a costurilor.

Pentru mai multe detalii, consultați regulamentul campaniei, accesând următorul link: www.electricafurnizare.ro/regulamente-campanii/.

Electrica Furnizare, companie cu o experiență de peste 120 de ani pe piața energiei electrice, a deschis, în primele 6 luni ale anului, puncte de prezență și în Iași, Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Timișoara, Giurgiu și Constanța, extinzându-și arealul de prezență la nivel național la 24 de județe.

Electrica Furnizare. Împreună. De peste 120 de ani. Pentru ceea ce contează.