Electrica Furnizare, compania de furnizare a energiei electrice, gaze naturale și servicii din cadrul Grupului Electrica, anunță deschiderea unui nou punct de prezență în municipiul Satu Mare, str. Corneliu Coposu nr. 12 (zona Piața 25 Octombrie) și invită consumatorii să acceseze serviciile și produsele adaptate nevoilor lor, într-un mediu primitor și modern.

Totodată, compania informează că în punctul de prezență modernizat din str. Corneliu Coposu a fost relocată activitatea de relații cu clienții din punctele Electrica Furnizare situate în Bulevardul Lalelei nr. R17 și str. Mircea cel Bătrân nr.10 din municipiul Satu Mare.

Deschiderea noului punct comercial de relații cu clienții se înscrie în seria inițiativelor Electrica Furnizare de identificare și dezvoltare continuă de condiții optime pentru desfășurarea acțiunilor de consiliere și suport clienți, dedicate contractării.

Consumatorii beneficiază de 7 ghișee în cadrul noului punct de prezență, deschis de luni până vineri, în intervalul 7:30-15.30. Pentru o experiență plăcută și reducerea timpilor de așteptare, clienții au posibilitatea să își anunțe vizita printr-o programare online, ce poate fi realizată utilizând platforma E-Programare, disponibilă la link-ul www.electricafurnizare.ro/e-programare/.

Cu o experiență de peste 120 de ani pe piața de energie electrică, Electrica Furnizare este parte a Grupului Electrica, companie cu capital majoritar privat, listată la Bursa de Valori București și London Stock Exchange, încă din anul 2014.

Electrica Furnizare. Împreună. De peste 120 de ani. Pentru ceea ce contează.