Electrica Furnizare a finalizat procesul de evidențiere în cadrul facturilor a facilităților acordate clienților beneficiari ai măsurilor de compensare și plafonare.

O parte dintre clienți vor primi factură storno pentru noiembrie și decembrie 2021, precum și factură de corecție, care reflectă consumul la zi. Condițiile contractuale, incluzând detaliile de facturare, pot diferi de la client la client, în funcție de opțiunea fiecăruia. În situația în care facturile aferente unui loc de consum nu fac parte din cele supuse procesului de stornare, facturarea se va desfășura în regim normal, clienții urmând să primească o singură factură emisă de Electrica Furnizare.

Factura de corecție este cea care conține suma de plată la zi. În cazul în care clientul a achitat deja o parte a sumei datorate pentru întreg intervalul facturat, va regăsi această sumă în cadrul facturii sale de corecție, în dreptul liniei ”Sold creditor”.

Factura poate fi achitată utilizând una dintre numeroasele modalitățile de plată pe care Electrica Furnizare le pune la dispoziția clienților săi, disponibile aici.

Orice posibile anomalii legate de facturi sau plata acestora, survenite ca urmare a modificărilor succesive ale sistemului informatic de facturare, vor fi tratate în mod particular.  Compania încurajează clienții să semnaleze orice astfel de posibile anomalii la adresa clienti@electricafurnizare.ro sau utilizând formularul de contact ce poate fi accesat aici.

Electrica Furnizare își asigură clienții de faptul că nu se vor percepe penalități și nici nu se vor efectua deconectări pentru depășirea termenului de plată în situația în care clientul intră în posesia facturii de corecție ulterior datei scadente a acesteia.