Economii la factura de energie

Economii substanțiale prin auto-generarea energiei electrice și termice.

Instalații la cheie

Livrarea soluției complete prin intermediul specialiștilor Electrica Furnizare.

Disponibilitate

Cogenerarea vă asigură energia necesară în orice moment al zilei și al anului.

Reducerea amprentei CO2

Implementarea unei soluții de eficiență energetică arată grija față de mediu a companiei tale.

Soluții personalizate

Sistemele propuse sunt adaptate de specialiștii noștri pentru fiecare client.

Mentenanță specializată

Tehnicienii calificați Electrica asigură intervenții prompte și sigure.

Cogenerare și trigenerare

Cogenerarea reprezintă una dintre cele mai eficiente și durabile soluții de producere locală a energiei. Prin producerea simultană a energiei electrice și termice, utilizând o singură instalație și un singur combustibil, se asigură o reducere semnificativă a energiei primare utilizate și, implicit, o reducere importantă a costurilor operaționale energetice ale afacerii tale. Soluția trigenerării, adăugarea unui chiller cu absorbție instalației de cogenerare, poate crește și mai mult eficiența proiectului de cogenerare, acolo unde există consum de frig pentru procese industriale sau pentru răcirea spațiilor.

Prin implementarea unei soluții sustenabile cum este cogenerarea/trigenerarea, veți beneficia de cel puțin 15 de ani de predictibilitate și reducere a costurilor cu energia electrică și termică, asigurând în același timp reducerea emisiilor poluante și a celor de CO2.

Soluția integrată oferită de noi presupune construirea centralelor de cogenerare/trigenerare adaptate fiecărei aplicații și livrarea energiei electrice și termice produse pentru consumul propriu al clientului.

Îți oferim flexibilitate în implementarea soluțiilor energetice, prin posibilitatea plății eșalonate a proiectelor.

Beneficiind de expertiza unei echipe de peste 400 de specialiști, precum și a partenerilor specializați, îți oferim soluții de cogenerare și trigenerare integrate, prin construcția la cheie a proiectului, posibilitatea eșalonării integrale a plății și servicii de mentenanță preventivă și corectivă.

Soluțiile de co(tri)generare sunt dimensionate pentru profilul de consum al locației și rezultă în urma analizei energetice și financiare specifice fiecărui beneficiar. Prin punerea în funcțiune a unui sistem de co(tri)generare veți realiza o reducere semnificativă a consumului de energie electrică achiziționată din rețeaua electrică de distribuție, crescând în același timp siguranța în alimentarea cu energie.

Noi îți oferim soluții personalizate pentru orice tip de aplicație, indiferent dacă necesarul termic este de abur, apă caldă menajeră, apă fierbinte sau aer cald și pentru orice tehnologie de cogenerare (motoare termice, turbine pe abur sau turbine pe gaz).

Cere o ofertă personalizată

Contactează-ne pentru oferta ta personalizată

Completează formularul alăturat și vei fi contactat de un specialist in domeniu. Împreună, veți stabili datele și timpul necesare pentru transmiterea tuturor informatiilor.

După primirea acestor informatii, în scurt timp vei primi propunerea tehnica/ financiara. Dacă ești de acord cu propunerea, experții sosesc la fata locului, efectuează determinările necesare si confirmă datele ofertei finale.

  Sunt de acord ca Electrica Furnizare sa imi trimita comunicari comerciale privind serviciile si produsele sale (materiale pubilicitare, oferte de servicii si produs)
  Da prin:

  email/onlinetelefonservicii postaleNu

  Sunt de acord sa particip la sondajele de piata efectuate de Electrica Furnizare
  Da prin:

  email/onlinetelefonservicii postaleNu

  În cazul în care vă răzgândiți și nu mai doriți să primiți comunicări din partea Electrica Furnizare SA, puteți oricând să vă retrageți acest acord utilizând butonul Unsubscribe/Dezabonare din newsletter-urile noastre sau trimițând un mesaj la protectiadatelor@electricafurnizare.ro.

  De asemenea, ne puteți adresa o cerere în scris, în atenția Responsabil pentru Protecția Datelor, la sediul Electrica Furnizare SA din București, Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 1A, Sector 1, cod poștal 011736

  Citiți aici politica de confidențialitate și prelucrarea datelor cu caracter personal.

  Citiți aici NOTA DE INFORMARE/FORMULAR DE CONSIMȚĂMÂNT privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Societatea Electrica Furnizare SA