Monitorizare și control

Posibilitatea monitorizării online și managementul încărcărilor, cu opțiune de facturare.

Sisteme la cheie

Livrarea soluției complete prin intermediul specialiștilor Electrica Furnizare.

Soluții personalizate

Soluțiile propuse sunt adaptate de specialiștii noștri pentru fiecare client în parte.

Împreună reducem costurile cu energia reactivă!

Apelează la noi pentru creșterea eficienței energetice, prelungirea duratei de viață a echipamentelor și reducerea sau chiar eliminare sumei facturate pentru energia reactivă.

Beneficiind de expertiza unei echipe de peste 400 de specialiști, Electrica Furnizare oferă soluții integrate de compensare a energiei electrice reactive, prin servicii de proiectare, construcția la cheie a proiectului și eșalonarea integrală a plății.

În urma solicitării înregistrate pe site-ul nostru, prin completarea formularului de mai jos, vei fi contactat de un specialist Electrica Furnizare, împreună cu care vei stabili datele necesare pentru proiectarea soluției de compensare. După ce avem toate datele necesare, în scurt timp analizăm situația existentă și transmitem soluția de principiu. Ulterior, după acceptarea propunerii, experții se deplasează la fața locului, determină parametrii de funcționare și confirmă datele ofertei finale. Pe baza acestei oferte vom stabili relația contractuală și trecem la lucru.

De regulă, implementarea unui astfel de proiect durează 60 de zile.

Cere o ofertă personalizată

Contactează-ne pentru oferta ta personalizată

Completează formularul alăturat și vei fi contactat de un specialist in domeniu. Împreună, veți stabili datele și timpul necesare pentru transmiterea tuturor informatiilor.

După primirea acestor informatii, în scurt timp vei primi propunerea tehnica/ financiara. Dacă ești de acord cu propunerea, experții sosesc la fata locului, efectuează determinările necesare si confirmă datele ofertei finale.

  Sunt de acord ca Electrica Furnizare sa imi trimita comunicari comerciale privind serviciile si produsele sale (materiale pubilicitare, oferte de servicii si produs)
  Da prin:

  email/onlinetelefonservicii postaleNu

  Sunt de acord sa particip la sondajele de piata efectuate de Electrica Furnizare
  Da prin:

  email/onlinetelefonservicii postaleNu

  În cazul în care vă răzgândiți și nu mai doriți să primiți comunicări din partea Electrica Furnizare SA, puteți oricând să vă retrageți acest acord utilizând butonul Unsubscribe/Dezabonare din newsletter-urile noastre sau trimițând un mesaj la protectiadatelor@electricafurnizare.ro.

  De asemenea, ne puteți adresa o cerere în scris, în atenția Responsabil pentru Protecția Datelor, la sediul Electrica Furnizare SA din București, Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 1A, Sector 1, cod poștal 011736

  Citiți aici politica de confidențialitate și prelucrarea datelor cu caracter personal.

  Citiți aici NOTA DE INFORMARE/FORMULAR DE CONSIMȚĂMÂNT privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Societatea Electrica Furnizare SA