Eficiență energetică

Soluție inteligentă pentru reducerea consumului de energie electrică.

Instalații personalizate la cheie

Livrarea soluției complete prin intermediul specialiștilor Electrica Furnizare.

Mentenanță specializată

Tehnicienii calificați Electrica asigură intervenții prompte și sigure.

Reducerea amprentei de CO2

Implementarea unei soluții de iluminat eficient arată grija față de mediu a companiei tale.

Creșterea nivelului de confort

Asigurarea unui mediu plăcut și productiv la locul de muncă.

Monitorizare consumuri energetice

Calitatea iluminatului spațiilor interioare are un rol esențial în buna desfășurare a activităților, precum și asupra stării de confort și a productivității beneficiarilor.

Îți oferim la cheie soluții personalizate de iluminat modern și eficient utilizând tehnologii LED profesionale, adaptate nevoilor specifice locației, soluții care contribuie semnificativ la reducerea costurilor cu energia electrică și cu mentenanța sistemului de iluminat. De asemenea, soluțiile performante oferite de noi  contribuie în același timp la îmbunătățirea calității iluminatului și la creșterea confortului în mediul de lucru.

Îți oferim flexibilitate în implementarea sistemelor moderne de iluminat, prin posibilitatea plății eșalonate a proiectelor.

Beneficiind de expertiza unei echipe de peste 400 de specialiști, precum și a partenerilor specializați, noi îți oferim soluții de iluminat eficient integrate, prin construcția la cheie a proiectului, posibilitatea eșalonării integrale a plății și servicii complete de mentenanță.

Soluțiile de iluminat propuse sunt proiectate conform particularităților fiecărui obiectiv, în urma evaluării detaliate a sistemului de iluminat existent și a parametrilor de iluminare necesari.

Cere o ofertă personalizată

Contactează-ne pentru oferta ta personalizată

Completează formularul alăturat și vei fi contactat de un specialist in domeniu. Împreună, veți stabili datele și timpul necesare pentru transmiterea tuturor informatiilor.

După primirea acestor informatii, în scurt timp vei primi propunerea tehnica/ financiara. Dacă ești de acord cu propunerea, experții sosesc la fata locului, efectuează determinările necesare si confirmă datele ofertei finale.

  Sunt de acord ca Electrica Furnizare sa imi trimita comunicari comerciale privind serviciile si produsele sale (materiale pubilicitare, oferte de servicii si produs)
  Da prin:

  email/onlinetelefonservicii postaleNu

  Sunt de acord sa particip la sondajele de piata efectuate de Electrica Furnizare
  Da prin:

  email/onlinetelefonservicii postaleNu

  În cazul în care vă răzgândiți și nu mai doriți să primiți comunicări din partea Electrica Furnizare SA, puteți oricând să vă retrageți acest acord utilizând butonul Unsubscribe/Dezabonare din newsletter-urile noastre sau trimițând un mesaj la protectiadatelor@electricafurnizare.ro.

  De asemenea, ne puteți adresa o cerere în scris, în atenția Responsabil pentru Protecția Datelor, la sediul Electrica Furnizare SA din București, Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 1A, Sector 1, cod poștal 011736

  Citiți aici politica de confidențialitate și prelucrarea datelor cu caracter personal.

  Citiți aici NOTA DE INFORMARE/FORMULAR DE CONSIMȚĂMÂNT privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Societatea Electrica Furnizare SA