Eficiență energetică

Soluții pentru eliminarea pierderilor și optimizarea costurilor cu energia electrică.

Lucrări la cheie

Livrarea soluției complete prin intermediul propriilor specialiști Electrica Furnizare.

Soluții personalizate

Soluțiile propuse sunt adaptate de specialiștii noștri pentru fiecare client în parte.

Economii la factura de energie

Reducerea costurilor cu taxele de distribuție a energiei electrice și pierderile provocate de întreruperile în alimentarea cu energie electrică. Recuperarea rapidă a investiției.

Soluții de racordare la rețea / Trecerea de la joasă la medie tensiune

Analizăm modul actual de alimentare cu energie electrică și identificăm modalități de optimizare a costurilor cu energia electrică și de îmbunătățire a fiabilității alimentării.

Fie că sunteți racordați la joasă tensiune sau la medie tensiune, din analiza consumurilor și a detaliilor referitoare la alimentarea cu energie electrică, identificăm posibilitățile de reducere a costurilor cu energia electrică și eliminare a pierderilor provocate de întreruperile în alimentare.

Cum optimizăm racordarea la rețeaua de alimentare cu energie electrică:
Beneficiind de expertiza unei echipe de peste 400 de specialiști, Electrica Furnizare oferă soluții la cheie, personalizate, pentru realizarea unei noi alimentări cu energie electrică sau pentru modificarea nivelului de tensiune a alimentării existente.

În urma solicitării înregistrate pe site-ul nostru, prin formularul de mai jos, vei fi contactat de un specialist Electrica Furnizare, împreună cu care vei stabili datele necesare pentru proiectarea soluției. După ce avem toate datele necesare, analizăm situația existentă și transmitem soluția de principiu în cel mai scurt timp. Ulterior, după acceptarea propunerii noastre, experții se deplasează la fața locului, determină parametrii de funcționare și reglajele specifice și confirmă datele ofertei finale.

De regulă, durata pentru implementarea unui astfel de proiect este de 90-120 de zile.

Cere o ofertă personalizată

Contactează-ne pentru oferta ta personalizată

Completează formularul alăturat și vei fi contactat de un specialist in domeniu. Împreună, veți stabili datele și timpul necesare pentru transmiterea tuturor informatiilor.

După primirea acestor informatii, în scurt timp vei primi propunerea tehnica/ financiara. Dacă ești de acord cu propunerea, experții sosesc la fata locului, efectuează determinările necesare si confirmă datele ofertei finale.

  Sunt de acord ca Electrica Furnizare sa imi trimita comunicari comerciale privind serviciile si produsele sale (materiale pubilicitare, oferte de servicii si produs)
  Da prin:

  email/onlinetelefonservicii postaleNu

  Sunt de acord sa particip la sondajele de piata efectuate de Electrica Furnizare
  Da prin:

  email/onlinetelefonservicii postaleNu

  În cazul în care vă răzgândiți și nu mai doriți să primiți comunicări din partea Electrica Furnizare SA, puteți oricând să vă retrageți acest acord utilizând butonul Unsubscribe/Dezabonare din newsletter-urile noastre sau trimițând un mesaj la protectiadatelor@electricafurnizare.ro.

  De asemenea, ne puteți adresa o cerere în scris, în atenția Responsabil pentru Protecția Datelor, la sediul Electrica Furnizare SA din București, Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 1A, Sector 1, cod poștal 011736

  Citiți aici politica de confidențialitate și prelucrarea datelor cu caracter personal.

  Citiți aici NOTA DE INFORMARE/FORMULAR DE CONSIMȚĂMÂNT privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Societatea Electrica Furnizare SA