Economii la factura de energie

Economii substanțiale prin auto-generarea energiei electrice dintr-o sursă regenerabilă.

Instalații la cheie

Livrarea soluției complete prin intermediul specialiștilor Electrica Furnizare.

Calitate si performanta

Calitate și performanță demonstrată a echipamentelor, garanție extinsă a echipamentelor, servicii de operare și exploatare complete.

Reducerea amprentei CO2

Implementarea unei soluții energetice regenerabile arată grija față de mediu a companiei tale.

Soluții personalizate

Sistemele propuse sunt adaptate de specialiștii noștri pentru fiecare client în parte.

Variante multiple de plată

Posibilitate plată în tranșe, în funcție de complexitatea lucrării.

Construirea Sistemelor Fotovoltaice adaptate fiecărei aplicații și livrarea energiei electrice produse pentru consumul propriu al clientului

Electrica Furnizare oferă flexibilitate în implementarea soluțiilor energetice, prin posibilitatea plății eșalonate a proiectelor.

Beneficiind de suportul unei echipe de peste 400 de specialiști, Electrica Furnizare oferă soluții fotovoltaice integrate, prin construcția la cheie a proiectului, eșalonarea integrală a plății si servicii de mentenanță preventivă și corectivă.

Soluțiile fotovoltaice sunt dimensionate pentru profilul de consum al locației și rezultă în urma analizei energetice și financiare specifice fiecărui beneficiar. Prin punerea în funcțiune a centralei electrice fotovoltaice se va realiza o reducere a consumului de energie electrică achiziționată din rețeaua electrică de distribuție și implicit a costurilor operaționale.

Soluțiile personalizate propuse de Electrica Furnizare sunt adaptate pentru montajul pe orice tip de suprafață (acoperișul clădirilor, teren sau parcări) și sunt proiectate astfel încât energia electrică produsă să fie livrată către consumatorii clientului (cu sau fără livrarea surplusului de energie în rețeaua electrică de distribuție).

Cere o ofertă personalizată

Contactează-ne pentru oferta ta personalizată

Completează formularul alăturat și vei fi contactat de un specialist in domeniu. Împreună, veți stabili datele și timpul necesare pentru transmiterea tuturor informatiilor.

După primirea acestor informatii, în scurt timp vei primi propunerea tehnica/ financiara. Dacă ești de acord cu propunerea, experții sosesc la fata locului, efectuează determinările necesare si confirmă datele ofertei finale.

  Sunt de acord ca Electrica Furnizare sa imi trimita comunicari comerciale privind serviciile si produsele sale (materiale pubilicitare, oferte de servicii si produs)
  Da prin:

  email/onlinetelefonservicii postaleNu

  Sunt de acord sa particip la sondajele de piata efectuate de Electrica Furnizare
  Da prin:

  email/onlinetelefonservicii postaleNu

  În cazul în care vă răzgândiți și nu mai doriți să primiți comunicări din partea Electrica Furnizare SA, puteți oricând să vă retrageți acest acord utilizând butonul Unsubscribe/Dezabonare din newsletter-urile noastre sau trimițând un mesaj la protectiadatelor@electricafurnizare.ro.

  De asemenea, ne puteți adresa o cerere în scris, în atenția Responsabil pentru Protecția Datelor, la sediul Electrica Furnizare SA din București, Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 1A, Sector 1, cod poștal 011736

  Citiți aici politica de confidențialitate și prelucrarea datelor cu caracter personal.

  Citiți aici NOTA DE INFORMARE/FORMULAR DE CONSIMȚĂMÂNT privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Societatea Electrica Furnizare SA