Descarcă aplicația MyElectrica și gestionează facturile și consumul oricând și de oriunde.
Autentifică-te sau creează un cont MyElectrica și gestionează facturile și consumul oricând și de oriunde.

Informații piața concurențială

  • începând cu data de 01.07.2007, toți consumatorii pot opta să își achiziționeze energia electrică de pe piața concurențială și își pot alege furnizorul de energie electrică, având acces nediscriminatoriu la rețelele de transport și/sau de distribuție;
  • furnizorii de energie electrică din piața concurențială sunt persoane juridice deținătoare de licențe de furnizare a energiei electrice. Aceștia pot asigura serviciul de furnizare pentru orice consumator aflat pe teritoriul României;
  • furnizarea energiei electrice către consumatorii aflați pe piața concurențială de energie electrică se realizează în baza unor contracte cu clauze și tarife negociabile;
  • achiziția energiei electrice de către furnizori se face în baza unor contracte bilaterale negociate cu producătorii/traderii de energie electrică.

Electrica Furnizare S.A. este cel mai mare furnizor național din piața concurențială de energie electrică, având o cotă de 15,98% (raport ANRE, iulie 2016) și un portofoliu de clienți cu peste 100 000 puncte de consum.
Electrica Furnizare S.A. poate fi, în România, furnizorul oricărui consumator de energie electrică, asigurându-i acestuia, pe piața concurențială de energie electrică, o serie de avantaje printre care:

Servicii de calitate
Strategiile, procedurile și acțiunile noastre au ca scop oferirea serviciilor de calitate ce vin în sprijinul clienților noștri.
Analiza precontractuală – Echipele noastre de vânzări parcurg, împreună cu clienţii, fiecare etapă a procesului de contractare a energiei electrice. Astfel, pe baza analizelor de consum, stabilim împreună cele mai bune condiții pentru furnizarea energiei electrice.
Consultanța post-vânzare – Specialiștii noștri răspund cu promptitudine și profesionalism la solicitările clienților privind derularea contractului de furnizare a energiei. Clienţii noştri beneficiază de o serie de analize ale consumului de energie electrică ce are ca rezultat optimizarea acestuia astfel încât să se obțină costuri reduse cu energia electrică.
Reducerea costurilor cu energia electrică
În contextul economic actual, considerăm că reducerea costurilor, inclusiv cele cu energia electrică, reprezintă o tință pentru toți clienții. Piața concurențială de energie conferă avantajul liberalizării prețului energiei electrice.
Condiții de plată avantajoase
Oferim clienților noștri termene de plată avantajoase și acceptăm, pentru achitarea facturilor, orice modalitate legală de plată.
Tarife personalizate
În funcție de specificul activității pe care o desfășoară, oferim clienților noștri flexibilitate la încheierea contractelor de furnizare în ceea ce privește atât condițiile contractuale, cât și tarifele practicate.
Siguranță în alimentarea cu energie electrică
Tradiție în domeniu – cu o experiență de peste 100 de ani în domeniul furnizării energiei electrice, compania noastră vă asigură servicii de calitate la prețuri competitive.
Personal bine pregatit – personalul nostru nu numai că a fost instruit cu privire la actualele reglementări, dar a participat efectiv la elaborarea acestora.
Bază materială – baza materială ne permite să asigurăm clienților nostri servicii de foarte bună calitate.
Aplicații informatice – deținem aplicații informatice performante care ne permit gestionarea sigură a clienților, confidențialitatea datelor și posibilitatea de a oferi acestora o serie de informații referitoare la consumul de energie electrică.
Parteneri de renume – în ceea ce privește achiziția de energie electrică, partenerii noștri sunt companii puternice de producere a energiei electrice și furnizori care dețin resursele operaționale și financiare pentru a-și îndeplini obligațiile.
Consultanță în relația cu operatorii de distribuție
Oferim clienților nostri suport tehnic în relația cu operatorul de distribuție în ceea ce privește obținerea actelor necesare încheierii contractului de furnizare, în probleme legate de calitatea energiei electrice, funcționarea echipamentelor de măsurare a energiei electrice, cât și în alte probleme legate de furnizarea energiei electrice.
Parteneriate de succes
Suntem adepții parteneriatelor pe termen lung, scopul nostru fiind acela de a vă oferi servicii de calitate în condiții de eficiență economică și siguranță în alimentarea cu energie electrică.