Descarcă aplicația MyElectrica și gestionează facturile și consumul oricând și de oriunde.
Autentifică-te sau creează un cont MyElectrica și gestionează facturile și consumul oricând și de oriunde.

Unde se plătește factura?

Pentru plata facturii de energie electrică și gaze naturale, ai la dispoziție o gamă diversificată de modalități de plată, pe care le poți vizualiza aici.

Te încurajăm să folosești platforma online gratuită – MyElectrica – disponibilă și în varianta mobilă.

Dacă nu ai cont în MyElectrica:

  • accesează acest link
  • completează formularul cu datele tale de client și apasă butonul Înregistrare.
  • după completarea cu succes a datelor în formular, vei primi un email pe adresa de email pe care ai completat-o în formular, care conține un link de activare. Pentru a activa contul va trebui să dai click pe acest link. Doar după efectuarea acestei operațiuni contul va deveni activ și va putea fi accesat. Linkul rămâne active timp de 7 zile.
  • mai multe detalii despre cum creezi un cont în MyElectrica găsești aici.

Dacă dorești să îți faci cont în MyElectrica și să optezi, în același timp pentru factura electronică, ai posibilitatea de a crea un cont și de a-ți activa factura electronică în doi pași simpli:

  • accesează acest link
  • completează formularul cu datele tale de client și Trimite solicitarea
  • vei primi în scurt timp un email pe adresa completată în formular. Tot ce trebuie să faci este să accesezi linkul din email și contul tău se va crea automat, activând în același timp și factura în format electronic.

MyElectrica poate fi descarcată și instalată pe telefonul mobil din magazinele de aplicații Google Play, App Store și Huawei AppGallery. Te poți loga în contul tău folosind aceleași date ca și în aplicația web.

 

playstore appstore appgallery

 

Alte informații utile: